Open Facebook

Clarins Facial Treatments

Tijdens de behandelingen werk ik met de producten van Clarins en worden de beste producten gecombineerd met speciale rnanuele toepassingstechnieken voor een optimaal resultaat. Bij een behandeling van 60 of 90 minuten zit het epileren of het waxen van de wenkbrauwen bij de behandeling in.

De inhoud van de complete behandelingen: Intake, huiddiagnose, reiniging, dubbele exfoliatie gezicht, ontspannende olie, exfoliatie decolleté, massage gezicht en decolleté, gezichtsmasker, oogmasker, Double Serum (die de vijf vitale huidfuncties boost), verzorging.

De inhoud van de basis behandeling van 30 minuten | €29,50
Huiddiagnose, reiniging, gezichtsmasker en verzorging. 

De inhoud van de complete behandeling van 60 minuten | €59,50
Huiddiagnose, reiniging, dubbele exfoliatie gezicht, ontspannende olie, exfoliatie decollete, epileren of wenkbrauwen waxen, massage gezicht en decollete, masker, oogmasker, Double Serum en verzorging.

De inhoud van de luxe behandeling van 90 minuten | €89,95
Huiddiagnose, reiniging, dubbele exfoliatie gezicht, ontspannende olie, exfoliatie decollete, epileren of wenkbrauwen waxen, massage gezicht, decollete, armen en handen, Clarins Pro masker, oogmasker, Double Serum, en verzorging.

Voordat de behandeling begint kun je kiezen welk Clarins-treatment je wilt hieronder de keuzes:

Gentle Facial Treatment 
De producten die tijdens deze behandeling gebruikt worden, brengen de opperhuid tot rust en brengen deze weer in balans. Tevens wordt uw huid versterkt door deze producten, zodat deze meer weerstand heeft.

Oil -Control Facial Treatment 
Met actieve ingrediënten tegen het glimmen, die ervoor zorgen dat de huid er de hele dag mat en fris uit ziet. De perfecte behandeling voor de gecombineerde of vette huid.

Hydrating Facial Treatment 
De Soins Multi-Hydratants producten geven elk huidtype een constante hydratatie ‘op maat’. Dankzij een combinatie van plantenextracten blijft het vochtgehalte van de huid constant. De huid hervindt haar soepelheid en zachtheid en ziet er fris en gezond uit.

Radiance Booster Facial Treatment 
Speciaal voor de jonge huid (tot circa 30 jaar) die extra energie nodig heeft. Tijdens deze behandeling worden er verschillende producten gebruikt die de huid een echte energieen vitamineboost geven. Voor een energieke, frisse en stralende huid.

Line Prevention Facial Treatment 
Deze behandeling werkt preventief tegen huidveroudering.Voor de actieve vrouw in de leeftijd van ca. 25 tot 35 jaar. Stimuleert en hydrateert de huid, werkt op de huidspanning en beschermt tegen luchtvervuiling.

Extra-Firming Facial Treatment 
De producten uit de ‘Extra-Firming’ ofwel Multi-Régénérant lijn van Clarins bevatten uiterst werkzame stoffen die veroudering vertragen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om de vertraging van de huidfuncties tegen te gaan. Geven de huid opnieuw weerstand, soepelheid en stevigheid.

Super Restorative Treatment
Welke vrouw wil nu niet een stralend gezicht en een prachtige huid behouden, ondanks de leeftijdsgebonden hormonale schommelingen? Deze behandeling stimuleert het herstel en de stevigheid van de huid en houdt de kwaliteit van de collagene vezels in stand.